Beer Sharing


Creëer u unieke borrelmoment van proeven en gezelligheid om een fles te delen met de tafel.
Deze kaart is toegevoegd aan het al reeds grote assortiment speciaal bier. Deze kaart zal met enige regelmaat vernieuwd worden met bieren die uitstekend samen zullen gaan met het aanbod van onze suggesties en seizoensgebonden producten op de eetkaart.
    
Gouden Carolus Cuvee van de Keizer Blauw
Elk jaar op 24 februari, de geboortedag van keizer Karel brouwt het Anker in beperkte hoeveelheid de ‘’Cuvée van de Keizer Blauw’’.
Dit uitzonderlijke bier is een speciale versie van de Gouden Carolus Classic met een verrijkt smakenpallet en aangevuld met mysterieuze aroma’s. Met haar 11% alc.vol. en gekarameliseerde mouten verenigt ’’ Cuvée’’ van de Keizer Blauw’’ de ronde warmte van wijn met de frivole frisheid van bier.
Door de speciale champagnekurk is deze ’’ Cuvée’’ ideaal om zeer lang te bewaren. Een degustatiebier om bijgevolg lang te koesteren
€12.50
Hertog Jan Grand Prestige
Hertog Jan Grand Prestige is de trots van de Hertog Jan Brouwerij. Voor dit donkerzware Hertog Jan Bier wordt het speciale Hertog Jan mout gebruikt: een mengsel van vier verschillende moutsoorten. Dit geeft een rijpe volle smaak waarin zoet en bitter te onderscheiden zijn. Je ervaart smaaktonen als caramel, rozijnen, geroosterde mout en het zoete, fruitige karakter doet denken aan bruine suiker. Tegelijkertijd heeft dit bier ook een mooie, bittere afdronk met diep geroosterde moutige chocolade, toffee tonen.
€9.50
Bush Ambree Tripel
De Bush Ambrée Triple heeft dezelfde amberkleur als de niet-hergiste Bush Ambrée.
De aroma’s zijn zeer fruitig met impressies van onrijpe appel, cuberdon en zeer rijpe banaan. Na het walsen komen ook aroma’s van noot en karamel vrij.. De smaak verrast door het evenwicht tussen bitterheid en restsuiker en de impressies van rijp fruit.
€10.50
Gouden Carolus Indukgence Cuvee Sauvage
[Indulgence, Engels voor bron van vermaak, genot, verwennerij] is een serie gelimiteerde bieren die jaarlijks met wisselende inhoud worden uitgebracht.
Cuvée Sauvage is de 2de smaakexpressie uitgegeven onder dit label. Gouden Carolus Cuvée van de Keizer Rood werd versneden met 2 en 3 jaar oude Lambiek van Brouwerij Boon (Lembeek). Dit huwelijk verenigt het beste uit twee brouwtradities: volmondig en subtiel gekruid, fruitig en verfrissend zuur.
€13.25
St. Feuillien Grand Cru
De Grand Cru is een extra blond op de fles hergist degustatiebier met een krachtig karakter, een zuivere hoptoets en subtiele gistingaroma's. Het bier onderscheidt zich in het bijzonder door de afwezigheid van kruiden. Het schuim is zuiver wit, fijn en luchtig als kant. De opmerkelijke bleekblonde kleur is stralend helder. De neus brengt een aaneenschakeling van hoparoma's vol fruitige toetsen, met een perfecte harmonie tussen subtiliteit en weelderigheid. De eerste slok is licht en contrastrijk en groeit dan naar een lange bitterheid, vol nuances en smaakstrelingen. Het hopkarakter van het bier domineert de smaakontwikkeling achteraan in de mond en wordt verlengd door een aangenaam volle bitterheid.
€10.00